Om Oss

Golf semester Levereras med PGA Golf Yrkeserfarenhet
Ända sedan en PGA Golf Professional grundade företaget nära 30 år sedan och kick-startade företaget med en grupp PGA Club proffs, har bolaget varit bokning individuella och grupp golf semester till våra önskade golfdestinationer. Eftersom vi har PGA erfarenhet, vi vet att de flesta av de lokala proffsen, grossister och lokala golfbanor som ger oss ett övertag i att få tillgång till föredragna golf priser.

American Golf Tours grundades 1989
Vi har fått ett rykte som ger överlägsen semester upplevelser och skräddarsydda paketresor. Vi är ett snabbt växande företag inom sektorn Resor främst erbjuda golf semester, Semesterbostäder och pre-post Cruises i kombination med att vistas på våra golf condos eller golfvillor.

Golf Vacations from PGA Pros – Member IAGTO:
www.AmericanGolfTours.com – a IAOGTO affiliated Golf Vacation Company

Vacation Living Inc – Vacation Home Specialist since 1989:
www.AmericanVacationLiving.com – licensed & insured

Worldwide Select Cruises at Lowest Rates:
Select.Cruises – a IATAN affiliated agency

Golfare letar efter den bästa golf värde!

Boka Boende FÖRST sedan Forskning din golf hela vägen tills Ankomst
Alla våra gäster kan njuta av fullständig flexibilitet och INTE stucked i ett golfpaket där du inte kan göra ändringar om en kurs är inte i gott skick för just dina datum . Vi passerar på alla tillgängliga golf besparingar direkt till dig och kan få dig upp till 70% rabatt på vissa kurser! Vi arbetar med starttid grossister och även förhandla grossistpriser direkt med vissa kurser, på nästan dagligen. När du bokar med oss ​​får du de absolut lägsta nettopriser utan några avgifter läggs på er golf.

Vi ger dig den perfekta Förslag för att matcha dina Kurs Inställningar & amp; Budget
Det är det bästa av två världar få den lokala kunskap från PGA Pros och lägsta Golf priser. Igen med oss ​​du inte får stucked i ett golfpaket. Hos oss har du full frihet att ändra starttid och någon kurs när du vill inom riktlinjerna för kurserna. Detta gör att du inte behöver betala för eventuella ändringsavgifter eller uppgradera avgifter som 99% av andra golf semester paketföretag kommer att debitera dig när du är låst i.

We Love Golf & amp; Kärlek leverera värde på golf semester!
Vi älskar golf och vill gärna prata golf med dig hela dagen, men det kommer inte att göra oss effektivare. Därför alla golf frågor effektivt hanteras via e-post genom att skicka in din info på detta kontaktformulär och inte via telefon. Anledningen till detta är för att vi ska kunna få dig de bästa råden med PGA yrkeserfarenhet och kors referera din budget med önskade kurser. Eftersom vi passerar på alla våra golf kunskap och golf rabatt besparingar på greenfee direkt till dig efter att boka boende hos oss, därför att vi inte heller ge ut våra golf diskonteringsränta eller grossist golf priser förrän du har reserverat ditt boende hos oss (rabatt / grossist golf priser är ofta konfidentiella eftersom golfbanor ofta inte vill göra sina rabatter / grossistpriser som publiceras för allmänheten). Detta för att bevisa att du är så allvarliga att boka dig boende med oss ​​som vi är att ge dig den bästa golfsemester värde möjligt.

Frihet är makt, är Flexibilitet minnen & amp; Lägsta Golf priser är en Treat!

Contact Us

[contact-form-7 id=”6044″]

Live Chat

call-center-girl

Testimonial

Hej nu är vi hemma i kalla trötta Sverige. Ville bara tacka för er service och er snabba korrespondens. Det uppskattas, vilka häftiga banor vi har fått spela både tuffa men framförallt fina och roliga. som sagt Tack för er hjälp! Till något helt annat, det är inte så att det skulle finnas möjlighet till att jobba hos er?

Mvh Lucas

Hej och tack för att ni ordnat en fantastisk semester åt oss i Florida! Jag undrar bara när och hur depositionen för cyklarna återbetalas till mig?

Mvh Clas

Vi vill tacka er för bra tid

Tack igen Zibi

Web Developer, Link

Tack för all hjälp .Vi vill boka nästa år redan , så boka / reserv vecka 44 från 23 oktober till den 1 november på samma svit.Vi är mer än nöjda med allt . Tack igen!

Mike

Product Manager

Tackar och uppskattar ert engagemang. Allt övrigt har funkat kanon och hotellet i Miami utmärkt. Tack igen för detta, uppskattas verkligen.

Mvh Michell

Självklart vi var supernöjda efter sist och enbart rekommenderat er till folk som ska på golf och kryssningar!! Vi blir två stycken som åker igen 🙂

Mvh Valentina

Jag kommer att lämna på morgonen . Jag har haft min vistelse på din villa . Tina, var stor incheckning mig , visar mig hur TV: ns arbetade hon fick mig att känna sig hemma . Hon hade blommor på borden , jordgubbar och choklad . Hon rörde upp städ s hon gjorde min familj känner sig hemma .

Jason

Jag kommer att vara nere i Tampa området igen nästa år arbetar ungefär samtidigt . Jag skulle vilja få denna villa igen , det kommer att vara ca samma datum . Jag kommer att hålla er informerade .Tack igen,

Jason

Hej Hanna, nu har vi kommit hem från en helt igenom härlig resa!

Med vänliga hälsningar Tove Friede

Det har funkat fint med allt. Det var en härlig lägenhet, återvänder mer än gärna! Tack för hjälpen, och tack för att du ordnat så bra resa!!

Linn & Martin

Hej Alla! Tack själv för att vi fick hyra hos er och alla bra tips när vi träffades!

Hälsningar

Vi trivdes jättebra i Palm Beach men testar gärna Miami nästa gång när jag nu sett på vår tur dit, att det verkar lugnare där nuförtiden än för 20 år sen när jag var där senast.När det gäller golfbanorna, så var Florida club väldigt trevlig att börja med men vi gillade även de andra. Bl a greenerna på Champion var väldigt bra! Shoppingen var också perfekt. Nya Palm beach outlet var fräscht o fint men även Garden o City place var bra. Christopher’s Kitchen blev vi ju verkligen förälskade i o saknar jättemycket!! Hade varit perfekt om den fanns hos oss i Skanör/Falsterbo!! Många fler restauranger hann vi inte med förutom Cheesecake (minns inte exakt vad den hette) där vi bara åt en gigantisk sallad! Vi började redan våra 5 dagar i New York med hälsomat och vågen visade 2,5 kg ner för oss båda, så på den vägen är det fortfarande här hemma. 10 kg innan beach 2014 ska bort (för Linn)!! Tack New York o Florida för det! Önskar Er en Trevlig Påsk! Vi hörs vid nästa bokning till Florida!

Hälsningar

Hej,Nu är vi tillbaka i lägenheten och har fått i oss lite mat och mår hur bra som hels Vi har ställt tillbaka golfutrustningen där vi tog den. Allt funka hur bra som helst, och efter en lite skakig inledning fungera golfspelandet riktigt bra

Golfhälsningar

Tack än en gång för att du fixa detta åt oss

Vänliga hälsningar

Hej,Väl hemma i kyliga Sverige med bortlängtan tillbaka till Miami, vill vi alla tacka för en härlig vecka.Suveränt boende och fina banor, allt till 100% belåtenhet!Nästa gång vi åker till Florida igen kommer vi att höra av oss!Jag tror vi lämnade huset som det var när vi anlände!

Staffan

Hej Hanna,Jag skulle vilja tacka för en den fina golfveckan vi hade i Tama området med Saddlebrook som bas.Allt fungerade mycket bra, tidsbokning, logi och allt övrigt. Det enda problemet blev vår dag på Crescent Oaks där vi bara kunde spela halva banan på grund av störtregn och kraftig åska.Alla i gänget var också mycket nöjda med veckan

Kit

Now we are leaving tomorrow at 11.00 to go back to Sweden .We have not used the barbecues and the jacuzzi. No time for that since we played Golf almost everyday . We want to thank you for a very nice stay and hope to get back another year

Fred

Hej!Wentworth var jättebra, omväxlande och inte alls så svår som jag kom ihåg den. Mycket prisvärd, med bra pub, ok shop fina omklädningsrum och mycket vänligt bemötande!Bästa hälsningar

Pia

Tack, Hanna :-)Jag har åkt med er tidigare och är jättenöjd, så jag kommer med all säkerhet att återkomma till er :-)Trevlig helg!

Jason

Tack så mycket . Vi älskar din fastighet och ser fram emot en rolig vecka i Stockholm ! Tack för din gästfrihet .

Hälsningar

Vi hade en helt fantastisk tid ; det golfbanor , hus och området var utmärkt .Tack för alla era ansträngningar och rekommendationer , kommer smutsiga hundar barer vara svårt att glömma !! . Vi diskuterade Palm Beach , Kalifornien som vår nästa plats , samma krav men ett mindre hus för att rymma 12 personer som spelar den bästa kursen inklusive Pebble beach , så jag kommer att vara i kontakt och använda ditt företag igen för vår nästa resa .Tack så mycket.

Brian

Kära herrar, bara vill berätta att vi har haft vår vistelse i lägenheten i Cannes . Platsen är mycket bra . Vänliga hälsningar

Juliane

Hej Nikki ,Tack för allt under vår resa , var det helt fantastiskt ! Jag hoppas att vi lämnade rummet i toppform . Vi var ute efter att gå tillbaka i slutet av juli , med fem personer , ser vi att boka så snart som möjligt .

Tack så mycket .Steve

Hej Amy , Jag hoppas du väl fått min textmeddelande i morse ,Bara för att vara säker , vi lämnade huset vid 10:00 , vi hade en underbar tid där!Tack för allt !

Vänliga hälsningar .Liesbeth & co ... Njuter nycklarna för ett par dagar : - )

fantastisk Ärligt talat en av de bästa semester hus jag någonsin har stannat . Jag kommer definitivt att rekommendera amerikanska semesterbostäder till vänner och jag kommer att använda er igen för min nästa semester.

Tack Anthony miles

vår senaste semester till flordia var fantastic..we kommer definitivt hyra igen

Tony Wormell ( moncton..newbrunswick..canada )

Allt golfspel är avklarat och har fungerat utmärkt! Nu är det sol och bad som gäller innan vi åker vidare till Cayman Island.

Magnus

Hej,Vill bara meddela att vi är hemma igen efter vår lyckade USA vistelse. Förutom i Florida var vi i Connecticut och hälsade på släktingar både på ditresan och hemvägen. Vi är mycket nöjda och tackar för ett bra boende som passade oss. Det vi saknade var en mysig uteplats, men man kan inte få allt!

Britt och Bo

Hej Vi hade en bra semester på Shelborne . Jag är säker på att vi kommer att komma tillbaka kanske redan nästa år .

Christian Schow

Hej!Skyview var en härlig avslutning på våra 18 rundor här i Florida. Ny upplevelse med många positiva inslag. Vi kommer definitivt att besöka Florida igen. Tack för den här gången, vi lämnar Tampa ca kl 07.00 imorgon. Var vill du ha lägenhetsnyckeln? Vilken kod är det till boxen om du vill att vi lägger den där?Ha det gott, ska vi hälsa hem till kalla Sverige?

Jonny

Hejhemma igen och allt har gått bra. Tack för fixandet av bra starttider på bra banor. Vi är jättenöjda med golfen.

Hej då.

Vi har haft en underbar vecka. Vi checkar ut vid 06:00 1 kommer att vara ute på 09:00Trevligt ställe haft vår resa

Håkan

Tack för ett kanon mottagande och en super vecka.!!Alla är supernöjda, vi prickade in en rikti galen vecka i miami!

Bob

Hej, Vi är nu checkat ut från lägenheten .Tack det har varit en trevlig vistelse .

Mvh Keda

Vi tyckte vår semester där i Florida , och ser fram emot att nästa gång . Vi uppskattar bidraget, och förstå om skattesatserna under semestern . Vi hoppas att nästa gång vi beslutar att komma tillbaka som vi har turen att få samma hus . Igen , vi har verkligen haft vår vistelse , och Julie och Greg var sooooo trevligt och lyhörd , och det gick en lång väg med oss – eftersom det var semester och de kunde ha ignorerat våra samtal — men de gjorde inte !!! !!

VNF / Mikael w familj

Hej Nikki :Bara några ord för att säga tack för vår underbara vistelse . Tack för detaljer …Igår åkte vi till stranden med cyklarna . Stor plan! Samma dag .Skulle du vara så snäll att skicka mig bilder och information om de andra sviter också? Vi kan komma tillbaka med resten av familjen och vänner .

Familjen Reed

Hej Alla bokningar har fungerat jättebra.Vi flyger 20:00 på fredag. Kan vi stanna till 16:00 i rummet?Med vänliga hälsningar

Björn G

Resan har varit kanon. Vi återkommer igen nästa år vid samma tidpunkt. En eloge till er proffsiga hantering av debaclet med starttiderna pga bagage förseningen. Tack för denna gång, på återseende 🙂

Francis